Skip to main content

Materiaalstroom: correcte traceerbaarheid bij terugroepacties

Welke grondstoffen zijn in welke precieze hoeveelheden verwerkt in welk eindproduct? U ziet het in één oogopslag. Snel en efficiënt. En dus kostenbesparend.

Toepassingen

Veilige producten en traceerbaarheid zijn essentieel in, bijvoorbeeld, de voedingsindustrie (en door Europa trouwens verplicht). Kwaliteitsproblemen bij afgewerkte producten kunnen leiden tot een terugroepactie, ter bescherming van uw klanten. Maar denk ook aan de bescherming van uw merk en imago. Snel en deskundig de problematische producten terugroepen is van kapitaal belang.

Onze software houdt de voorraadbewegingen bij en geeft deze informatie weer waar dat nodig is op de fabrieksvloer. Hij controleert zowel handmatig als automatisch geregistreerde materiaalbewegingen in de fabriek en kan identificatielabels afdrukken voor alle soorten logistieke eenheden (palletten, dozen, etc.).

Voordelen

Wij garanderen u:

  • een correcte traceerbaarheid bij kwaliteitsproblemen
  • een real-time inventaris van alle voorraden, tussenproducten en afgewerkte producten
  • een perfect zicht op productieverliezen (spil, losses, uitstoot)
Boom materiaalstroom op laptopscherm

Creonis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 16 229 814

Persilstraat 51 G 7
3020 Herent
België

Over Creonis

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. Onze missie is om onze gebruikers, door onze combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren.