Skip to main content

Voeding & dranken

Efficiëntie, traceerbaarheid en kwaliteit: alle gegevens in één systeem

In een multinationale brouwerijgroep monitort Creonis' MES alle processen en alle producten. Het volledige productieproces wordt opgevolgd: productiviteit, kwaliteit, en materiaalstroom, van de grondstoffen in de silo's tot de afgewerkte palletten op de verpakkingslijnen. Er is een verregaande integratie met ERP en SCADA, waarmee in beide richtingen informatie wordt doorgegeven, evenals met LIMS en WMS. Alle batches worden gedetailleerd opgevolgd, zodat een volledige traceerbaarheid beschikbaar is, met een onmiddellijke toegang tot alle kwaliteitsparameters.

Daarnaast consolideren we alle gegevens van alle vestigingen in binnen- en buitenland in realtime, zodat het productie-management 24/7 zicht heeft op, onder meer, het rendement van elke verpakkingslijn. Een complex gegeven, dat nochtans op een overzichtelijke manier kan gevisualiseerd worden.

Een fabrikant van drankverpakkingen gebruikt Creonis' MES om de inventaris van de materialen en goederen in het magazijn bij te houden en om batch-gerelateerde productiegegevens te registreren.

Creonis' MES wordt eveneens gebruikt in meerdere kleinere brouwerijen. Telkens geconfigureerd op maat van de klant. En betaalbaar, dankzij onze stapsgewijze abonnementsformule.

Creonis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 16 229 814

Persilstraat 51 G 7
3020 Herent
België

Over Creonis

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. Onze missie is om onze gebruikers, door onze combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren.