Skip to main content

Integraties

De MES/MOM-software van Creonis is gemakkelijk te integreren met bestaande ERP- of planningssystemen, SCADA en industriële hardware (scanners, sensoren, weegschalen, printers, ...).
Overzicht van reporting, monitoring en controlling niveaus van productie

Elk systeemniveau heeft z'n eigen specifieke functionaliteiten, die relevant naast mekaar aanwezig zijn. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is een doorgedreven integratie van alle systemen echter noodzakelijk.

Onze software maakt gebruik van standaardoplossingen voor communicatie met andere systemen, zoals database-database, file-based en web services.

Bieden standaardoplossingen geen soelaas? Dan slaan we graag de handen in elkaar om een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Daarbij proberen we steeds eventuele veranderingen aan bestaande systemen tot een minimum te beperken.

Creonis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 16 229 814

Persilstraat 51 G 7
3020 Herent
België

Over Creonis

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. Onze missie is om onze gebruikers, door onze combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren.