Software

Onze software bestaat uit verschillende modules die samenwerken als één oplossing.

Efficiënter produceren

U focust op waar u goed in bent: uw productieprocessen, uw business, uw groei. U bent permanent verzekerd van de beste inzichten. U kunt op elk moment snel en met kennis van zaken de juiste actie ondernemen. Creonis' MES is snel up & running in uw bedrijf. U krijgt een betaalbare oplossing dankzij ons transparant abonnement. U strijdt met gelijke wapens als uw grote, internationale concurrenten die met gelijkaardige systemen werken.

Cultuurverandering

Een niet te verwaarlozen, maar moeilijk meetbaar effect is de cultuurverandering bij de medewerkers. Omdat iedereen ziet dat er werkelijk aandacht besteed wordt aan efficiëntie zullen ze er ook actief aandacht aan geven en op die manier een extra verbetering van de productiviteit realiseren.

Het zit in ons DNA om u te helpen uw productieopvolging en uw management fundamenteel te verbeteren. En dat is meer, véél meer, dan louter het ontwikkelen van een softwarepakket.

Brent Herckens, Technical consultant

Creonis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 16 229 814

Persilstraat 51 G 7
3020 Herent
België

Over Creonis

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. Onze missie is om onze gebruikers, door onze combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren.